De fleste internetbrugere kender det problem, når de sidder midt i noget vigtigt arbejde, et digitalt møde eller skal aflevere en vigtig rapport over internettet til en samarbejdspartner, at serveren pludselig melder fejl og stopper med at virke. Der er intet så frustrerende og stressende som denne situation og her kan gode råd være dyre. Man kan netop ikke lige umiddelbart gøre noget, når serveren stopper og man føler sig magtesløs og ude af kontrol. Dette kan skabe stor mistrivsel midt i arbejdet og kalder på noget ekstraordinær hjælp. Her vil vi dog se på, hvad du faktisk selv kan gøre ved problemet, når You Sees server stopper med at virke. Følg med her. 

Følg Roskilde IT´s guide 

Hvis du netop sidder i det dilemma at serveren er holdt op med at virke, kan det være en god ide at finde hjælp hos IT eksperter, der ved, hvad det handler om. Klik ind på denne side you see dns og få en step by step guide til hvordan du kommer problemet til livs. Roskilde IT er eksperter i serverfejl og dermed kan du føle dig helt tryg i, hvordan du skal håndtere problemet, når det opstår. Det er en visuel guide, så du kan se, hvordan det ser ud på skærmen, når du følger de forskellige trin i guiden og dermed bliver du aldrig hægtet af, selvom du måske ikke er den største IT haj. 

Vær på forkant med IT-guiden

Det kan være en rigtig god ide, at du sætter dig ind i løsningen af problemet med serveren, før det rent faktisk opstår. På denne måde foregriber du en svær situation, hvor du i forvejen er presset af at skulle bruge internettet til et møde, en rapport eller sende e-mails. Læs guiden i et stille og roligt øjeblik, hvor du netop ikke er presset og gør dig selv en stor tjeneste ved så at vide, hvordan du skal gribe det an, hvis serveren holder op med at virke. Giv eventuelt også dine kollegaer hjemmesiden med guiden, så de også kan sætte sig ind i det. 

Spar med dine kollegaer 

Såfremt dine kollegaer er interesserede i også at sætte sig ind i guiden, kan I spare med hinanden om, hvad I gør, hvis serveren holder op med at virke. Det kan være en god ide, fordi en kollega, der måske ikke lige er så presset, kan hjælpe en anden mere presset kollega. På denne måde kan I hjælpe hinanden i nødens stund og være mere rolige på forhånd, fordi I ved, at fællesskabet vil træde til i den akutte situation. En win-win for jer alle, når serveren driller og stopper med at virke.