Her i artiklen ser vi nærmere på en mini guide til syltede rødløg, herunder hvordan du laver dine egne syltede rødløg, og til hvad dine syltede rødløg kan være velegnede til, når det kommer til tilberedning og madlavning.
Sådan laver du dine egne syltede rødløg
Der er mange måder at lave dine syltede rødløg på, for at få lige præcis den smag og aroma du ønsker. Der er dog nogle fællestræk som du her kan få mere viden om.
Først skal du skære dine rødløg i tynde ringe, og tilsætte kogende vand. Dertil skal tilsættes eddike og sukker. Når blandingen er kogt sammen stilles den på køl.
Det skal du som minimum bruge til at lave syltede rødløg:
- Rødløg
- Eddike
- Vand
- Sukker
Det er syltede rødløg velegnet til
Du kan bruge syltede rødløg til rigtig mange forskellige retter og tilberedninger, så for at det ikke skal blive for langt, så tager vi i det følgende udgangspunkt i nogle få, men gode retter, som syltede rødløg passer rigtig godt til.
- Burger
- Pariserbøf
- Hakkebøf
- Salater